Skip to content

Over Dermex

Dermex in het nieuwe zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor dermatologische expertise van dermatoloog dr. Quintus Swinkels, in Wijchen.

Dermex is een medisch specialistisch centrum waar u terecht kunt voor een deskundige diagnose en behandeling van alle voorkomende huidproblemen. Op deze website leest u over veelvoorkomende huidproblemen en de daarbij passende behandelingen, denk daarbij aan huidziekten zoals eczeem, acne, psoriasis, maar ook aan huidkanker, spataderen, haarproblemen en klachten van of rond de anus.

Uw huisarts kan u verwijzen naar Dermex wanneer uw huidprobleem niet in de huisartspraktijk kan worden gediagnosticeerd of behandeld. Omdat Dermex een ZBC is, is er geen sprake van lange wachtlijsten. U kunt altijd binnen een week terecht voor een afspraak, meteen dr. Swinkels. De verwijsbrief van uw huisarts zorgt er tevens voor dat uw zorgverzekeraar de kosten van uw consult en behandeling bij Dermex zal vergoeden.

De dermatologie kent veel aandachtsgebieden. Alle dermatologen bedrijven algemene dermatologie waarbij onderstaande deelgebieden te onderscheiden zijn. U kunt bij Dermex terecht voor alle hier beschreven aandoeningen en behandelingen.
Dr. Swinkels heeft naast kennis over de algemene dermatologie ook speciale interesse en expertise in enkele deelgebieden.

Vragen of een afspraak maken?